Wie is er nou alwetend?

Niemand, toch? En dus is het heel normaal om voor sommige bedrijfsbeslissingen hulp van buitenaf in te schakelen. Staat uw organisatie bijvoorbeeld voor een belangrijke IT-keuze, maar ontbreekt de kennis om tot een gewogen oordeel te komen? Of heeft u al gekozen en zoekt u experts voor de optimale implementatie? Schakel dan onze consultants in.

Kerkhoven Automatisering vertaalt uw functionele wensen naar de juiste technische uitvoering. Onze consultants hebben vooral veel ervaring met de selectie en implementatie van contact center software en met de optimalisatie van databases. Ook fungeren zij regelmatig als sparring partner bij de aanschaf van maatwerk ICT-infrastructuur en bij interne verbetertrajecten.

  • Contact center consultancy: specialisten van Kerkhoven Automatisering ondersteunen u bij de keuze en implementatie van software voor contact centers. Ze zorgen voor de optimale aansluiting op uw bestaande systemen, zoals die voor CRM, ERP, telefonie en e-mail. Wij zijn certified Genesys-partner, maar ook bedreven in andere contact center software.
  • Selectieadvies: u wenst een nieuw ICT-systeem, maar mist voldoende kennis van markt en mogelijkheden. Onze consultants bieden soelaas. Zij begeleiden u bij de bepaling van behoeften en systeemvereisten en trekken vervolgens met u op naar leveranciers. Zo zorgen wij er gezamenlijk voor dat uw wensen ook op technisch vlak worden ingewilligd.
  • Optimalisatie van systemen en processen: uw huidige ICT-systeem en bedrijfsprocessen kunnen altijd beter. Laat onze consultants er een frisse blik op werpen! U zult merken dat het kritisch oog van deskundige buitenstaanders verrassende adviezen oplevert. Het resultaat? Betere efficiëntie, hogere productiviteit en klanten die dik tevreden zijn.
  • Database consultancy: werkt uw webapplicatie traag? Ons team houdt de toepassing en de achterliggende databases graag tegen het licht. Wij zorgen door optimalisatie van queries en gegevensbronnen dat alles weer snel draait.

Bent u geïnteresseerd hoe u samen met de consultants van Kerkhoven Automatisering het beste haalt uit uw huidige en nieuwe IT-systemen en bedrijfsprocessen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Diensten

Telefonie

Wij helpen graag bij de juiste keuze, correcte implementatie en zorgeloze overstap op VoIP-telefonie. Bovendien weten wij exact hoe u er nóg meer voordeel uit kunt halen.

Lees meer

ICT-Omgeving

Wij zorgen dat uw organisatie altijd over de juiste ICT-infrastructuur beschikt. Zo kunnen wij uw servers, netwerken en werkplekken inrichten en onderhouden. Of we nemen het volledige beheer daarvan op ons.

Lees meer

Contact centers

Wij bieden een geïntegreerd contact center dat extreem gebruiksvriendelijk is en toch veel kanalen samenvoegt in één systeem. Nooit was het eenvoudiger om uw klanten te helpen bij hun vragen.

Lees meer

Consultancy

Wij begeleiden u bij de aanschaf van nieuwe IT-systemen of bij optimalisatie van de huidige. Als sparring partner streven wij naar hetzelfde doel als u.

Lees meer

Deze bedrijven gingen u al voor