VoIP voor optimale bereikbaarheid in uw bedrijf

Verbeter de communicatie binnen uw organisatie

Een hoge mate van bereikbaarheid is cruciaal voor uw organisatie. Medewerkers moeten zowel op kantoor als onderweg met elkaar kunnen communiceren en ook klanten, leveranciers en zakenpartners moeten hen eenvoudig telefonisch kunnen bereiken.

Voice over IP (VoIP) is tegenwoordig een betrouwbare en schaalbare oplossing voor zakelijke telefonie. VoIP maakt telefonie veel flexibeler dan voorheen en leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen. Er zijn talloze mogelijkheden, dus er is ongetwijfeld een oplossing die perfect past bij uw organisatie.

Kerkhoven Automatisering helpt u graag bij het maken van de juiste keuze, een nauwkeurige implementatie en een probleemloze overstap naar VoIP-telefonie. Bovendien weten zij precies hoe u nog meer voordeel uit VoIP kunt halen.

VoIP-functies en voordelen

Dankzij het digitale karakter van VoIP zijn er vele mogelijkheden om telefonie, dataverkeer en bedrijfsapplicaties slim te integreren (convergentie). Dit maakt VoIP uitermate geschikt voor flexwerkers en thuiswerkers.

Ons communicatiesysteem is robuust en volledig uitgerust, waardoor u met uw collega's en klanten kunt communiceren - overal en altijd.

Waarom ons communicatiesysteem de oplossing is voor uw bedrijf

  • Telefonie: Webclient en mobiele apps voor werken op afstand
  • Video: Inbegrepen in uw systeem, geen add-ons nodig
  • Live chat: Praat met uw klanten in realtime via uw website of WhatsApp!
  • SMS: Laat uw klanten direct met u communiceren
  • Integraties: CRM's en Microsoft 365
  • Bekijk de status van uw collega's

Bent u geïnteresseerd hoe uw medewerkers beter en slimmer bereikbaar zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Diensten

Telefonie

Wij helpen graag bij de juiste keuze, correcte implementatie en zorgeloze overstap op VoIP-telefonie. Bovendien weten wij exact hoe u er nóg meer voordeel uit kunt halen.

Lees meer

ICT-Omgeving

Wij zorgen dat uw organisatie altijd over de juiste ICT-infrastructuur beschikt. Zo kunnen wij uw servers, netwerken en werkplekken inrichten en onderhouden. Of we nemen het volledige beheer daarvan op ons.

Lees meer

Contact centers

Wij bieden een geïntegreerd contact center dat extreem gebruiksvriendelijk is en toch veel kanalen samenvoegt in één systeem. Nooit was het eenvoudiger om uw klanten te helpen bij hun vragen.

Lees meer

Consultancy

Wij begeleiden u bij de aanschaf van nieuwe IT-systemen of bij optimalisatie van de huidige. Als sparring partner streven wij naar hetzelfde doel als u.

Lees meer

Deze bedrijven gingen u al voor